Prirodna zaštita grla. Za tegobe s grlom i glasom tu je isla®.

Prirodna zaštita grla.
Za tegobe s grlom i glasom tu je isla®.

Grlobolja?
Bolno gutanje?

Kada su tipični simptomi prehlade nastupili: poput tegoba grla koje uključuju nadražajni kašalj, promuklost, suhoću sluznice i kao posljedicu grlobolju i otežano gutanje, potrebno Vam je učinkovito ublažavanje simptoma:

isla® medic hydro+: dodatak namijenjen tegobama grla i glasa.


Ublažava Tegobe s grlom Smiruje snažno napregnute glasnice

Tek kada ga izgubimo, shvatimo koliko nam je glas važan kao glavno sredstvo komunikacije. Ali postoje i profesionalci kojima je glas glavno sredstvo rada i upravo njihove glasnice zahtjevaju posebnu njegu.
Hijaluronska kiselina poznata je kao prirodno sredstvo koje se koristi za njegu glasnica, a njezino djelovanje dodatno je pospješeno dodatkom prirodnog ekstrakta islandskog lišaja i hidrogelnog kompleksa koji na sluznici stvara zaštitni film, te njeguje sluznicu i smiruje snažno napregnute glasnice.

Trostruka učinkovitost i snaga djelovanja:

to je isla® medic hydro+.

Pastile za grlo s hidrogelnim kompleksom koji u sebi sadrži hijaluronsku kiselinu i poseban biljni ekstrakt islandskog lišaja. Tijekom otapanja u ustima pastile proizvode hidrogel koji intenzivno prijanja na sluznicu. Njihovim se djelovanjem na oštećenoj sluznici stvara zaštitni sloj kojim se ona intenzivno vlaži. Osim toga, Optaflow® - tehnologija potiče stvaranje sline pa se nadražena sluznica usne šupljine i ždrijela dodatno vlaži. Svi sastojci u isla® med hydro+ pastilama pospješuju blagotvorno vlaženje nadražene ili isušene sluznice usne šupljine i ždrijela.

isla® medic hydro+ pastile -
trostruka učinkovitost.

Zaštita

Hidrogelni kompleks tvori prijanjajući sloj hidrogela duž cijele sluznice koji ima funkciju zaštitnoga sloja nadražene sluznice usne šupljine i ždrijela.

Vlaženje

Hijaluronska kiselina i ekstrakt islandskog lišaja intenzivno vlaže sluznicu koja se brže oporavlja, štiteći je od daljnjih napada. Optaflow®- tehnologija dodatno stimulira i proizvodnju sline.

Ublažavanje simptoma

Zahvaljujući blagotvornom djelovanju isla® medic hydro+ pastila, nadražena sluznica brzo se oporavlja. Tipični simptomi prehlade (tegobe grla poput nadražajnog kašlja, promuklosti i suhoće sluznice uz posljedičnu grlobolju i otežano gutanje), znatno se ublažavaju.

Posebno inovativna
isla® medic hydro+ formula

Hidrogelni kompleks

Ksantan guma i karbomer udruženim djelovanjem grade snažan hidrogel koji se dugo zadržava na sluznici i tako ju štiti.

Hijaluronska kiselina

Ova biotehnološka tvar sastavni je dio ljudskog vezivnog tkiva, hrskavice i staklovine oka. U kombinaciji s hidrogelnim kompleksom, hijaluronska kiselina omogućava intenzivnu hidrataciju.

Poseban ekstrakt islandskog lišaja

Biljna djelatna tvar koja štiti i vlaži sluznicu.

Optaflow® tehnologija

Aroma koja dodatno stimulira lučenje sline.
Optaflow® je registrirana oznaka tvrtke Symrise AG, iz Njemačke.

Mentol

Pruža osvježavajući osjećaj unutar dišnih putova posebno kod prehlada.

Brošura [1.36 MB]

 

Bez anestetika

Prikladno i za
vegansku prehranu

Bez šećera

Odlično rješenje
za putovanja

Kod pojačanog
opterećenja glasa

Za djecu od
6. godine života