Prirodna zaštita grla. Za tegobe s grlom i glasom tu je isla®.

Prirodna zaštita grla.
Za tegobe s grlom i glasom tu je isla®.

Zaštita kao misija

Mi koji stojimo iza isla® pastila vjerujemo kako je briga o drugima ono što čini naš život vrijednim življenja.

 

Briga je jedna od karakteristika koja je svima potrebna, kako bi se dobro osjećali. Mi svoju ulogu vidimo i u pružanju brige drugima - na primjer, u obliku naših pastila za grlo.

Naša briga je topla, dobrodošla, ljudska. Ona je neočekivana, društveno usmjerena i solidarna; odvija se unutar obitelji, ali i posvuda gdje su ljudi važni: na poslu, u klubu, školi, dućanu, a ponekad jednostavno, i na ulici. 

Ona je istinska, autentična i razumljiva. Nikada nije pretjerana, inscenirana samo zbog učinka.

isla® nas čini socijalnim i društvenim bićima, koja zaslužuju biti voljena. isla®, kao dio tog brižnog društva, želi u njemu zauzeti svoje mjesto skrbeći o onima koji se brinu o drugima - dan za danom.

Privrženost

Briga nastaje kad se angažiramo, kad vodimo računa o drugima, brinemo se o njima, dajemo najbolje od sebe.

Mi razumijemo holističku prirodu skrbi koja je zbroj mnogih malih pojedinosti. Svatko unutar našeg tima tome doprinosi na svakodnevnoj razini. Donosimo kratak pregled određenih aktivnosti koje nastojimo živjeti i primjenjivati svaki dan.

Image

Istraživanje i razvoj:

Engelhard Arzneimitel preko 60 godina intenzivno istražuje i razvija lijekove na inovativan način u službi zdravlja i blagostanja.

Image

U poslovnim odnosima:

Vrlo nam je važna dobrobit naših pacijenata i klijenata, ali su nam također izrazito bitni i naši distributeri kao i poslovni partneri poput ljekarničkih timova.

Image

Kada se radi o prirodi:

Garantiramo odabir samo najboljih i kontroliranih sastojaka jer ipak, radi se o Vašem zdravlju.

Image

Po pitanju obrazovanja:

Intenzivno se brinemo o izobrazbi naših suradnika kao i o kontinuiranom usavršavanju ljekarničkih timova kako bismo sebi i Vama omogućili samo najkvalitetnija savjetovanja.